COMI LIGHTING LIMITED (HK)

Υπαίθριος φωτισμός των οδηγήσεων Quality&Featured (φω'τα βημάτων, φω'τα τοίχων, φω'τα Inground, φω'τα τοπίων, φω'τα κήπων, υποβρύχια φω'τα, φω'τα λιμνών, φω'τα πηγών, πλυντήριο τοίχων, προβολείς και κ.λπ.) και φω'τα Factory&Manufacturer λουρίδων των γραμμικών οδηγήσεων.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

FAQ για τη λουρίδα των οδηγήσεων νέου του φωτισμού COMI

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Υποβρύχιο φως σημείων οδηγήσεων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Υποβρύχιο φως σημείων οδηγήσεων για τις πωλήσεις
Εντυπωσιάστηκα την τελευταία φορά με να αναπτυχθώ φωτισμού και την ισχυρή δυνατότητα κατασκευής τους, ακριβής ποιότητα ελέγχου και εκπαίδευσα το προσωπικό και το μεγάλο εργοστάσιο!

—— Gabriele (Ιταλία)

Έχουμε εργαστεί με τους για περίπου 6 έτη λόγω αυτοί παρέχουμε όχι μόνο την καλή ποιότητα και την άριστη υπηρεσία, αλλά και την ισχυρή υποστήριξη τεχνολογίας!

—— Ελεύθερος πολίτης του Thomas (UK)

Τα αγαθά βλάφθηκαν από DHL κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, μας έστειλαν την αντικατάσταση μέσα σε 7days! Αυτό πέρα από την αναμενόμενη εξουσιοδότησή μας. Ισχυρός συστήστε!

—— Rob (ΗΠΑ)

Προϊόντα καλής ποιότητας σε έναν μέσης τιμής. Η ποιότητα είναι αυτό που αφορούσαμε πρώτα. Τρομερός, πολύ καλός φωτισμός, γρήγορα να στείλει, που συστήνεται ιδιαίτερα. Σας ευχαριστούμε

—— Paul (Ντουμπάι)

Ο πολύ επαγγελματικός κατασκευαστής φωτισμού, κρατά πάντα την άριστη υπηρεσία και σταθερός/υψηλός - ποιοτικά αγαθά, συστήνω έντονα αυτόν τον αξιόπιστο συνεργάτη.

—— Ο κ. Michele (Ιταλία)

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

FAQ για τη λουρίδα των οδηγήσεων νέου του φωτισμού COMI

FAQ για τη λουρίδα των οδηγήσεων νέου του φωτισμού COMI

FAQ για τη λουρίδα των οδηγήσεων νέου του φωτισμού COMI

 

1. Πώς να ελέγξει το ευκίνητο φως νέου των RGB οδηγήσεων και ποια είδη ελεγκτών των οδηγήσεων απαιτείται;

(1) νέο των RGB οδηγήσεων ευκίνητο λειτουργεί με το πρωτόκολλο PWM. Έτσι, ο ελεγκτής πρέπει να είναι με την παραγωγή σημάτων PWM, και το φάσμα τάσης παραγωγής ανάγκης ελεγκτών να είναι συμβατός με την τάση εργασίας του ευκίνητου φωτός νέου των RGB οδηγήσεων.

(2) όταν συνδέστε το ελαφρύ DMX των RGB οδηγήσεων έκδοσης σύστημα ελέγχου νέου, πρέπει να συνδεθεί ένας αποκωδικοποιητής DMX μεταξύ του κύριου ελεγκτή DMX και του RGB φωτός λουρίδων νέου, παρακαλώ να μας ερευνήσει χωριστά για περισσότερες πληροφορίες για το.

 

2.What είναι τα πλεονεκτήματα στην τροφοδότηση του νέου των οδηγήσεων ευκίνητου και από τις δύο άκρες;

Εξ αιτίας του μήκους του νέου η λουρίδα είναι πάρα πολύ μακροχρόνια (π.χ.: 10meters ή 20meters), εάν υπάρχει μόνο μια λουρίδα των οδηγήσεων τελών ταΐζεται τη δύναμη, θα υπάρξει μια πτώση τάσης στο άλλο άκρο της λουρίδας των οδηγήσεων, το τέλος της λουρίδας των οδηγήσεων που συνδέεται με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι περισσότερη φωτεινότητα από το τέλος που να μην συνδέσει με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, έτσι τη φωτεινότητα του ολόκληρου μήκους της λουρίδας των οδηγήσεων βλέμματα ανώμαλα, ένα τέλος φαίνεται φωτεινότερο και το άλλο τέλος φαίνεται λίγο αμυδρό.

 

Πλεονεκτήματα:

ταΐστε την ισχύ και στις δύο δύο άκρες της λουρίδας των οδηγήσεων μπορεί συνεχώς να τρέξει το ανώτατο μήκος και να μειώσει την πτώση τάσης και να κάνει τη φωτεινότητα πιό ακόμη και και ομοιόμορφος το σε ολόκληρο μήκος τρεξίματος της λουρίδας των οδηγήσεων.

 

3. Γιατί υπάρχει διαφορά μεταξύ της εκτιμημένης δύναμης και της πρακτικής κατανάλωσης, παραδείγματος χάριν: η δύναμη 1 φωτός κορδελλών 10meter μήκους λιγότερο από η συνολική δύναμη *1meter 10pcs;

Το αποτέλεσμα σύνθετης αντίστασης κυκλωμάτων λουρίδων των μακριών οδηγήσεων στην πτώση τάσης, ο πολύ μακρινός τρόπος από το τέλος τροφών ισχύος, η περισσότερη πτώση τάσης είναι, τόσο το πραγματικές λειτουργώντας ρεύμα και η δύναμη μειώθηκαν καθώς το ελαφρύ μήκος λουρίδων των οδηγήσεων αυξήθηκε, έτσι η δύναμη συνεχούς 10meters μήκους τρεξίματος είναι λιγότερο από τη συνολική δύναμη του νέου των οδηγήσεων 10pcs*1meter.

 

4. Πώς να επιτρέψει την ελαφριά ομοιομορφία.

(1) για να εξασφαλίσουν την ποιότητα της πηγής φωτός, οι πηγές των οδηγήσεων που επιλέγονται για να κατασκευάσουν είναι από τους κατασκευαστές των εσωτερικών προσδιδουσών γόητρο μεγάλων οδηγήσεων ή από τα εμπορικά σήματα των παγκόσμιων γνωστών οδηγήσεων.

(2) αυστηροί binning έλεγχοι παρέχουν το χρώμα και την ποιότητα των συνεπών οδηγήσεων του φωτός

 

5.Are αυτοί φω'τα σειράς των οδηγήσεων ή φω'τα FPC; Συνδέονται με τη χειρωνακτική συγκόλληση;

Όλα τα φω'τα FPCB είναι 100% που ολοκληρώνονται από την αυτόματη μηχανή όπως τη μηχανή SMD, αυτόματη μηχανή συγκόλλησης PCB.

 

6.What είσοδος προστασίας και ποσοστό IK για τη λουρίδα των ευκίνητων οδηγήσεων νέου σας;

Ο ευκίνητος τύπος εισόδων καλωδίων νέου φορμών μας των οδηγήσεων εγχύσεων είναι IP68 αδιάβροχο και IK08.

 

7.Are αυτοί UV αντίσταση;

Μετά από τη UV δοκιμή ακτινοβολίας 1000 ωρών, το PVC νέου των οδηγήσεών μας ακριβώς ελαφρώς κιτρίνιζε, και η γκρίζα αύξηση μια επιπέδων μόνο βαθμός. Η UV αντίσταση δεν είναι κανένα ποσοστό από μόνο του. Η πρακτική κατάσταση εφαρμογής θα αξιολογηθεί στη θέση τους.

 

8.How για να καθορίσει τη διάρκεια ζωής προϊόντων και πόσο καιρό είναι η διάρκεια ζωής τους κατά μέσο όρο

Όταν ενεργοποιήστε το νέο ευκίνητο κατάλληλα και σωστά σύμφωνα με τα σχετική τεχνική έγγραφα ή την προδιαγραφή, η διάρκεια ζωής προϊόντων είναι τουλάχιστον 5 έτη.

 

Καθορισμός διάρκειας ζωής:

A.Within 5 έτη, η θερμοκρασία χρώματος και το πεδίο μετατόπισης χρώματος είναι μέσα στην αναγνώριση επαγγέλματος βιομηχανίας.

B.Within 5 έτη, το LEDs δεν θα ξεσπήσει.

C.Within 5 έτος, ποσοστό προστασίας IP δεν θα μειώσει, όπως το ποσοστό IP και η απόδοση ασφάλειας.

 

 

FAQ για την εφαρμογή

 

9.Can το δηλωμένο νέο των οδηγήσεων IP68 ευκίνητο χρησιμοποιείται κάτω από το νερό;

Είμαστε μια από πολύ μερικές κατασκευές κατείχαμε και τα είδη ολοκλήρωσης και DIY δύο εξαρτημάτων IP68. Απαιτήσαμε το φως λουρίδων νέου των οδηγήσεων προστασίας ότι IP68 μπορεί να είναι εφαρμόσιμο κάτω από το νερό και θα καλύψει τις ακόλουθες απαιτήσεις:

Α. Ο τύπος φορμών εγχύσεων ανάγκης καλωδίου τροφοδοσίας εξαρτημάτων που ενσωμάτωσε με των οδηγήσεων νέου ευκίνητων.

Σημαντική σημείωση:  
Οι οδηγήσεις νέου ευκίνητες με την έκδοση συνδετήρων καλωδίου τροφοδοσίας τύπων DIY δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν υποβρύχιο ακόμα κι αν είναι εκτιμημένο IP68.

Β. Το νέο των οδηγήσεων ευκίνητο δεν θα εγκατασταθεί σε βάθος νερού άνω των 1.5m.

Γ. Όλα τα εξαρτήματα θα συγκεντρωθούν αυστηρά σωστά και κατάλληλα για να επιτύχουν το ποσοστό IP68 σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγίας.

Δ. θερμοκρασία περιβάλλοντος εφαρμογής: Πρέπει να είστε μέσα στο βαθμό -20~45, και δεν θα υπάρξει μεγάλη συχνή παραλλαγή θερμοκρασίας σε μια σύντομη περίοδο.

Ε. κατάλληλος για τη μακροπρόθεσμη εφαρμογή του ουδέτερου νερού, όπως η πισίνα.

Φ. απαγορεύστε για να χρησιμοποιήσετε υπό τους ισχυρούς όρους διάβρωσης στο μέταλλο και το PVC, π.χ.: υπερβολικοί όξινος, αλκαλικός, περιέχοντας τους οργανικούς διαλύτες φαινολών κ.λπ….

Γ. Και μην χρησιμοποιήστε τους μακροπρόθεσμους υποβρύχιους όρους διάβρωσης, όπως το νερό της θάλασσας

 

10.Is αυτό κατάλληλο για την πισίνα;

Ναι. 

Εάν οι οδηγήσεις ΝΕΟΥ ευκίνητες είναι υποβρύχια χρήση, ενθαρρύνεται ιδιαιτέρως για να επιλέξει των οδηγήσεων νέου ευκίνητων με το συνδετήρα τύπων εγχύσεων φορμών.  οι οδηγήσεις νέου ευκίνητες με το συνδετήρα DIY δεν ενθαρρύνονται για να χρησιμοποιήσουν υποβρύχιο ακόμα κι αν είναι εκτιμημένο IP68 αδιάβροχο και μπορεί να χρησιμοποιήσει για μια χρονική περίοδο, εντούτοις, θεωρώντας με τη θερμότητα και με το κρύο, το νερό διαρρέει πιθανώς των εσωτερικών οδηγήσεων νέου ευκίνητων που οδηγούν των οδηγήσεων νέου ευκίνητων για να αποτευχθούν.

 

11. Εάν ισχύει για τις βάρκες (γιοτ);

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα των βαρκών (γιοτ). Για την έκθεση του φωτός νέου των οδηγήσεων στο νερό της θάλασσας που χρησιμοποιεί, αυτό ανάγκη να ελεγχθούν τακτικά και να αντικατασταθούν τα εξαρτήματα. Επειδή το νερό της θάλασσας περιέχει η υψηλή διαλυτότητα αλατίζει και είναι αδύνατη αλκαλική, η οποία είναι διαβρωτική στο μέταλλο.

 

12. Κατάλληλο για την υπαίθριους χρησιμοποίηση και τι είδους τον όρο απαιτείται;

Είναι κατάλληλοι για την υπαίθρια χρησιμοποίηση λόγω των εξαρτημάτων IP68 και τη UV αντίσταση και την αντίσταση φλογών του PVC. Αλλά να είστε προσεκτικός το ακόλουθο λειτουργικό περιβάλλον:

A.If χρησιμοποιήστε υποβρύχιο, παρακαλώ σημειώστε ότι οι οδηγήσεις νέου ευκίνητες πρέπει να είναι επιλεγμένος συνδετήρας τύπων εγχύσεων φορμών, και το ευκίνητο φως νέου των οδηγήσεων δεν θα εγκατασταθεί σε βάθος νερού άνω των 1.5meters.

B.The η θερμοκρασία περιβάλλοντος εφαρμογής δεν θα υπερβεί το βαθμό -20~45.

C.Operate σε ένα άγριο ελεύθερο περιβάλλον περιβάλλοντος.

Η καυστική ουσία, καύση, ισχυρό μηχανικό περιβάλλον πίεσης θα επιταχύνει τη γήρανση και θα υποβιβάσει την αντίσταση ύδατος.

 

13.Can η λουρίδα των οδηγήσεων χρησιμοποιείται στον υψηλής θερμοκρασίας όρο;

Μετά από δοκιμές ενός τις high-low θερμοκρασίας ανακύκλωσης αντίκτυπου σε μια αίθουσα θερμοκρασίας και υγρασίας βαθμού -20~60 (60 βαθμός 17 ώρες επάνω & βαθμός -20 7 ώρες μακριά, συμπληρώνει συνολικά 104 ώρες), η κορδέλλα ανάβει κάθε απόδοση είναι ακόμα σε καλή κατάσταση. Εξετάζοντας το χρόνο ζωής τους, προτείνουμε να χρησιμοποιήσουμε στο βαθμό -20~45 ειδάλλως που θα μειώσει την αξιοπιστία του και θα επιταχύνει τη γήρανση. (Temp παρ. lo-γεια. έκθεση υπολοίπου αντίκτυπου).

 

 

Χρόνος μπαρ : 2017-08-03 11:39:17 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
COMI LIGHTING LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Michael Yang

Τηλ.:: 86-755-23158250

Φαξ: 86-755-23159362

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)