COMI LIGHTING LIMITED (HK)

Η ποιότητα & χαρακτήρισε τον υπαίθριο φωτισμό των οδηγήσεων (φω'τα βημάτων, φω'τα τοίχων, φω'τα Inground, φω'τα τοπίων, φω'τα κήπων, υποβρύχια φω'τα, φω'τα λιμνών, φω'τα πηγών, πλυντήριο τοίχων, προβολείς και κ.λπ.) και τον κατασκευαστή φω'των λουρίδων των γραμμικών οδηγήσεων εργοστάσιο &.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

COMI LIGHTING LIMITED

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Πιστοποιήσεις
Εντυπωσιάστηκα την τελευταία φορά με να αναπτυχθώ φωτισμού και την ισχυρή δυνατότητα κατασκευής τους, ακριβής ποιότητα ελέγχου και εκπαίδευσα το προσωπικό και το μεγάλο εργοστάσιο!

—— Gabriele (Ιταλία)

Έχουμε εργαστεί με τους για περίπου 6 έτη λόγω αυτοί παρέχουμε όχι μόνο την καλή ποιότητα και την άριστη υπηρεσία, αλλά και την ισχυρή υποστήριξη τεχνολογίας!

—— Ελεύθερος πολίτης του Thomas (UK)

Τα αγαθά βλάφθηκαν από DHL κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, μας έστειλαν την αντικατάσταση μέσα σε 7days! Αυτό πέρα από την αναμενόμενη εξουσιοδότησή μας. Ισχυρός συστήστε!

—— Rob (ΗΠΑ)

Προϊόντα καλής ποιότητας σε έναν μέσης τιμής. Η ποιότητα είναι αυτό που αφορούσαμε πρώτα. Τρομερός, πολύ καλός φωτισμός, γρήγορα να στείλει, που συστήνεται ιδιαίτερα. Σας ευχαριστούμε

—— Paul (Ντουμπάι)

Ο πολύ επαγγελματικός κατασκευαστής φωτισμού, κρατά πάντα την άριστη υπηρεσία και σταθερός/υψηλός - ποιοτικά αγαθά, συστήνω έντονα αυτόν τον αξιόπιστο συνεργάτη.

—— Ο κ. Michele (Ιταλία)

COMI LIGHTING LIMITED

1 2 3 4 5 6 7 8
COMI LIGHTING LIMITED COMI LIGHTING LIMITED COMI LIGHTING LIMITED COMI LIGHTING LIMITED COMI LIGHTING LIMITED COMI LIGHTING LIMITED COMI LIGHTING LIMITED COMI LIGHTING LIMITED
Γραφείο 2 Μηχανές SMT και συγκολλώντας γραμμές επανακυκλοφορίας Γραμμή παραγωγής 1 Αποθήκη Δοκιμή γήρανσης λουρίδων οδηγήσεων, 8 ώρες τουλάχιστον Επίκεντρο τοπίων των οδηγήσεων ΣΠΑΔΙΚΩΝ Γραμμικό φως inground οδηγήσεων Πλήρωση κόλλας για τα υποβρύχια φω'τα των οδηγήσεων B4XC0418

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : ΦΩΤΙΣΜΌΣ COMI
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~120
Ετήσιες πωλήσεις : 9 million-10 million
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Ο φωτισμός COMI, ένα εμπορικό σήμα του Χονγκ Κονγκ βάσισε την επιχείρηση, η οποία ειδικεύτηκε στην ανάπτυξη και την κατασκευή του τομέα φωτισμού τοπίων και κατασκευής των υπαίθριων οδηγήσεων, γραμμικά φω'τα λουρίδων των οδηγήσεων, και αφορά το σύστημα φωτισμού και τα σχετικά προϊόντα από καθιερωμένος, τα οποία περιέλαβαν όλα τα υψηλά τελικά προϊόντα όπως τα φω'τα βημάτων των οδηγήσεων, τα φω'τα τοίχων, τα φω'τα τοπίων των οδηγήσεων, τα φω'τα κήπων των οδηγήσεων, τα -επίγεια φω'τα, τα υποβρύχια φω'τα, τα πλυντήρια φω'των λιμνών των οδηγήσεων, φω'των πηγών, προβολέων των οδηγήσεων και τοίχων και το κ.λπ.
 
Παίρνουμε την έμπνευση από τα τείνοντας σχέδια χρησιμοποιώντας τις πιό πρόσφατες τεχνολογίες για να δημιουργήσουμε τα προσανατολισμένα προς το χρήστη προϊόντα. Με τη δυνατότητα να παρασχεθούν χιλιάδες προσαρμόσιμα κοu'φώματα και να σταλούν γρήγορα, ο φωτισμός COMI λύνει εύκολα ακόμη και τις πιό σύνθετες προκλήσεις φωτισμού με έναν σύγχρονο, όμως άχρονο αισθητικό.
 
Το κρίσιμο συστατικό - η πηγή φωτός των οδηγήσεων για το προσάρτημα φωτισμού είναι από το παγκόσμιο γνωστό εμπορικό σήμα: OSRAM (Γερμανία), CREE/BRIDGELUX (ΗΠΑ), ΑΙΧΜΗΡΌΣ ΠΟΛΊΤΗΣ NICHIA (ΙΑΠΩΝΊΑ), EPISTAR/HARVATEK/EDISON (Ταϊβάν). Επιπλέον, έχουμε επίσης ολοκληρωμένη και μέχρι τους τυποποιημένους εξοπλισμούς δοκιμής, σχετικά με τις περισσότερες πληροφορίες/λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό δοκιμής, όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη διαδικασία των προτύπων που εξετάζουν πριν από την παράδοση, εν τω μεταξύ, τα προϊόντα μας συνήθως έχουν πιστοποιηθεί από το CE, LVD, τη IP, RoHs, το cETLus, SAA και τον γ-κρότωνα. Επίσης, το εργοστάσιο κατασκευής μας έχει περάσει την πιστοποίηση ISO9001-2008.
 
Χαιρετίστε σε έναν φωτισμό την επιχείρηση το της οποίας πάθος για την καινοτομία είναι εμφανές σε όλα που. Το διάστημά σας είναι μοναδικό, και ο φωτισμός COMI σας δίνει τα εργαλεία για να το δει σε ένα νέο φως.
 
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0
Το QCs επιθεωρεί τα φω'τα επιτροπής των οδηγήσεων
 
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 1
Γραμμικά φω'τα inground οδηγήσεων
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 2
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 3
Επίκεντρο τοπίων των οδηγήσεων ΣΠΑΔΙΚΩΝ με την κουκούλα γείσων
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 4
Πλήρωση κόλλας για τα υποβρύχια φω'τα των RGB οδηγήσεων B4XC0418
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 5
Γραμμικός ελαφρύς φραγμός των οδηγήσεων Osram για το γραμμικό φως inground των οδηγήσεων IP67
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 6
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 7
Δοκιμή 8hours γήρανσης λουρίδων οδηγήσεων τουλάχιστον
 
 
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 8
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 9
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 10
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 11
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 12
 
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 13Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 14
Συσκευή δοκιμής IES και δωμάτιο δοκιμής/εργαστήριο.
 
 
 
 
 
 
Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 15Κίνα COMI LIGHTING LIMITED Εταιρικό Προφίλ 16
Στοιχεία επικοινωνίας
COMI LIGHTING LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Michael Yang

Φαξ: 86-755-23159362

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς